2 thoughts on “Petroliako vaiko eikö petroliako?

 1. Ai huisaa! Kyllä siitä voisi tulla päheä tausta tuolle kauniille tuolille. Olisi mehevä myös tumman puun vierellä. Näen mielessäni jonkun messinki- tai pronssipintaisen valaisimen valon heijastuvan kauniisti tummalta seinältä. Lähistölle ripaus samaa petroolia tai vaaleampaa vedensinistä tekstiilinä, printtikuviona tyynyssä, tuolinpehmusteessa, peitossa, verhossa tai taulussa, julisteessa tai valokuvassa. Onko silti vieraan oloinen? Entä hivenen harmaampana sävynä? Hyvä kun kokeilit.

  • Kiitos kannustuksesta, Anna!
   Kieltämättä kaipaisin eteiseen jotakin jytyä nyt, kun tulin maalanneeksi kauniin harmaan piiloon. Mikä taas johtui siitä, että se punainen seinä vaati itsenäisempää asemaa, eikä harmaa sen kaverina enää tullut kyseeseen, vaikka värinä sopikin yhteen. Siirsin sitten harmaan makkariin. IHANA! Laitan kuvia myöhemmin, kun tietyt jutut valmistuvat.
   Takaisin eteiseen.
   Valkoinen on todella laimea tässä. Petrooli ei kuitenkaan funkannut. Sävy oli väärä, eikä vaikutelma muutenkaan toivomani.
   Luulenpa, että eteisen seinälle päätyy riemastuttava valokuvatauluni veljenpojastani. Tästäkin lisää myöhemmin.

   Joo, maaleista ei ota selvää, ennen kuin niitä on testaillut seinän eri kohtiin ja seuraillut muutaman päivän ajan. Värihän on aivan eri hehkulampun valossa, ledin loisteessa, pilvisenä päivänä tai aamuauringossa.
   Kivaa! Vähän alkaa käydä työstä jo kyllä… Onneksi loppu häämöttää…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s